Ajtó kinyitása Kulcs Nélkül

 

Mit jelent az ajtónyitás kulcs nélkül - Kulcs nélküli ajtónyitás?

Ajtónyitás kulcs nélkül jelentése annyit takar, hogy az ajtót kulcs nélkül nyitjuk ki. Ilyen esetek a kulcs elvesztések, ellopott lakáskulcs, de az ajtóba tört kulcs is. Amikor elveszítjük a lakáskulcsot persze, hogy egyből ajtónyitás kulcs nélkül a szó, mivel valóban nincs az ingatlanunkhoz kulcs. Ilyen az az eset is amikor beletörjük az ajtóba a kulcsot, ebben az esetben is ajtónyitás kulcs nélkül történik.

Mit jelent az ajtónyitás kilincs nélkül?

Ajtónyitás kilincs nélkül: például akkor jöhet szóba az ajtónyitás kilincs nélkül amikor az ajtón kívülről nincs kilincs csak gomb van. Ajtónyitás kilincs nélkül leggyakrabban akkor kerül sor rá amikor a húzat becsapja az ajtót a hátunk mögött méghozzá pont akkor amikor mi kívül rekedünk. Mivel gombos az ajtónk kívülről más nem is jöhet szóba mint az ajtónyitás kilincs nélkül.

Mit jelent a sérülésmentes vagy roncsolásmentes ajtónyitás?

Sérülésmentes ajtónyitás vagy más néven roncsolás mentes ajtónyitás vagy rongálás mentes ajtónyitás egyet jelent, hogy ha ajtónyitás szükséges akkor maga az ajtó semmilyen formában sem sérül meg. Egyedül ami megsérülhet az ajtónyitás alatt az maga a zár.

Elveszett kulcs - ajtónyitás szükséges

Amikor elvesztettük lakáskulcsunkat vagy abba a kellemetlen helyzetbe kerülünk, hogy ellopták tőlünk mindig minden embernek a legfontosabb dolog, hogy megfelelő szakembert hívjon aki a leggyorsabban megoldja az ajtónyitásos problémát. Ilyenkor sem szabad megfeledkezni arról, hogy nagyon nem mindegy kit is hívunk arra, hogy segítsen nekünk bejutni lakásunkba. Nagyon sok kontár van a piacon aki szakembernek adja ki magát és sajnos csak a helyszínen derül ki, hogy az állítólagos szakember valójában egy kontár.

Beragasztózták az ajtót - ajtónyitás kell!

Sajnos nem ritka eset amikor olyan helyzetekhez hívnak minket ahol azért nem nyílik az ajtó, mert tele van nyomva pillanat ragasztóval. Ki csinál ilyet? Erre nagyon nehéz válaszolni, csak feltételezések vannak, hogy lehet egy nem jó szándékú szomszéd, de olyan is volt már, hogy az egyik családtag csinált ilyet.

Kártyás ajtónyitás?

A kártyás ajtónyitás csak akkor lehetséges ha becsapódott az ajtó és kulcs nem fordult rá. Ha bezárt ajtózárt kell kinyitni kártyával az nem kivitelezhető. Ajtónyitás kártyával csak egyetlen egy esetben lehetséges ha becsapódott az ajtó!

Ajtónyitás non stop - Non-Stop Ajtónyitás

A non-stop ajtónyitás azt jelenti, hogy ha esetleg önnek az éjszaka folyamán volna szüksége ajtónyitó mesterre, akkor egy non-stop ajtónyitással foglalkozó szakembert biztosan fog találni. Ugyan ezt jelenti az ajtónyitás éjjel-nappal, ajtónyitás 0-24, ajtónyitás éjszaka stb...

Ajtónyitás Budapest - Ajtónyitás Budapesten

Az ajtónyitás Budapest, ajtónyitás Budapesten ugyan azt jelenti mint az ajtónyitás szó, annyi különbséggel, hogy aki hozzáírja a Budapest szót is az nagyobb valószínűséggel csak Budapesti ajtónyitó szakembert fog találni.

Ajtonyitas - Ajtónyitás

az ajtonyitas ékezett nélkül teljesen ugyan az mint ékezettel. Ékezet nélküli ajtonyitas szóra általában olyan emberek ütik be akik vagy okos telefonnal vagy pedig nem magyar billentyűzetet használnak. Az ékezet és az ékezet nélküliben nincs jóformán semmi különbség.

Ajtónyitás - Zárcsere

Ajtónyitás - zárcsere szóra elég gyakran keresnek az emberek, mivel most már szinte mindenki tudja, hogy az ajtónyitás követően a zárcsere is szükséges főleg abban a helyzetben amikor elhagytuk a kulcsot.

Mit jelent egész pontosan az ajtónyitás?

Az ajtónyitás a nyílászáró szerkezetének a kinyitását jelenti. Ami elég sokféle képen történhet.  Ha bővebben szeretne erről olvasni kattintson a linkre------->LINK

Beragadt ajtó kinyitása - Beragadt ajtónyitás

Ha beragadt az ajtó olyankor általában hiába van kulcsunk az ajtóhoz, nem fogunk tudni bejutni rajta. A beragadt ajtónyitás sokkal nehezebben végezhető munkafolyamat, mint a sima ajtónyitás mivel a beragadt ajtó nagyon gyakran nem csak beragadt, de meg is ereszkedett.

Biztonsági ajtónyitás- Biztonsági ajtó kinyitása

A biztonsági ajtó kinyitása annyival nehezebb mint egy hagyományos ajtó kinyitása, hogy a hagyományos ajtóknál leggyakoribb a cilinder zár, hengerzár, míg a biztonsági ajtóknál a páncélzárak vannak elterjedve, mint például a Viro, Mottura, Cisa, Atra, Cr, Mul-T-Lock, Dierre stb.. Ilyenkor nem csak az ajtónyitás nehéz, de még a zárcsere is, nem elég a csavarokat eltávolítva simán kicserélni a zárat, hanem magát az ajtót is szét kell szerelni ahhoz, hogy a zárat el lehessen távolítani majd az új zárat beszerelve pontosan minden alkatrészt mm pontosságban kell visszaszerelni.

 

Ha még többet szeretne olvasni az ajtónyitásról, kérem látogasson el weboldalunkra: --->>ajtónyitás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajto-kinyitasa.blog.hu/api/trackback/id/tr755888190
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása