Betörés utáni helyreállítás, zárcsere, zárjavítás

 

 

Bele gondolt már valaki, milyen nehéz a betörés utáni helyreállítás? Valószínűleg, akinek nem akadt gondja még ezzel, nem is veszi a fáradtságot, hogy rá gondoljon. Pedig ez is egy olyan kérdés, amivel érdemes foglalkozni.

pic02.jpgBetörés utáni helyreállítás természetesen betörés után történik. Ilyen esetben azonban nagyon rossz szokott lenni a helyzet. Szakembereink nagyon sok helyen jártak már, ahol ilyen esetben nem csak a zárat kellett lecserélni, hanem magát az ajtót is. Az a betörő, aki nem tudja szakszerűen kinyitni a zárat azt az egyszerű módszert, választja, hogy felfeszíti azt. Az ajtó szerkezete annyira tönkre megy, hogy egyszerűen lehetetlen olyan zárat találni, melyet fel lehet szerelni. Egy ajtó pedig, mint tudjuk nagyon drága. Senkinek sem hiányzik egy fölösleges pénz kidobás.

Betörés ellen nagyon sokféle képen lehet védekezni, talán az egyik legjobb megoldás a hevederzár, melyet ha biztonsági zárbetéttel kérjük a betörések 99%-a kivédhető!

 

 

 

 

 

Hevederzár szerelés és javítás

 

A hevederzár egy és kétszárnyú ajtóra továbbá garázsajtóra is bármilyen ajtóvastagság és falkialakítás esetén jól felszerelhető. Alapfelszereltségben Titán k1-es típusú fúrás védet betétet tartalmaz, de kívánság szerint más márkájú betéttel is szerelhető. A cilinderbetétet speciális felfogatása miatt törés és maghúzás ellen is védett.   http://www.zarcsere.eu/hevederzar.html 

A zárnyelvek két kulcsfordítás alatt mindkét oldalon 110mm. mennek ki a zárszerkezetből. Üvegezett bejárati ajtó esetén a hevederzár belső törésvédelemmel is ellátható, így megakadályozható a betét eltörése az ablakon keresztül.
Kivitelezések:
  vízszintes hevederzár
  függőleges hevederzár
  kereszt alakú hevederzár

Hevederzár szerelés és javítás olcsón, garanciával! Hívjon minket és megvalósítjuk elképzelését gyorsan és jó áron!

 

 

nevtelen.jpg

Hevederzár szerelés, hevederzár csere, hevederzár javítás, hevederzár felszerelés

 

Zárcsere számos okai

 

Zárcsere számos okból kifolyólag sor kerülhet. A gyakrabban házak, lakások bejárati ajtaján a zárát cseréltetik le tulajdonosaik, albérlők vagy azért, mert elhagyták a hozzá való kulcsot, vagy mert olyan illető is rendelkezik kulccsal az adott zárhoz, aki nemkívánatossá vált a lakás tulajdonosa számára,azaz nem szeretné, ha kulcs birtokában bejuthatna a lakásba. Gyakori a zárcsere olyan esetekben is, amikor a meglévő zár nem elég biztonságos, és célszerű megbízhatóbbra cserélni. Előfordulnak olyan esetek is amikor meghibásodással kapcsolatos zárcsere szükséges: az elromlott, nem vagy rosszul működő zárat nem érdemes megjavítani, jobb kicserélni.

betores-utan.jpg

Mikor kell azonnal zárcserét igényelni?

Ha úgy véli, hogy nem kívánatos ember kezébe juthatott lakásának kulcsa, ha új lakásba, albérletbe költözött. Cégünk munkatársai gyakran kapnak olyan megbízást ahol a volt lakó, vagy albérlő társ által lemásolt kulccsal történt a bűn cselekmény. De ha például ön elhagyta a lakáskulcsát a zárnyitás követően is zárcsere szükséges

 Bővebben is tud informálódni a zárcsere kérdésekről a www.zar-csere.hu weboldalon keresztül, majd igény szerint azonnal meg is rendelheti!

Ha pedig önt inkább a zárnyitás módszerei, árai érdeklik tudjuk javasolni ezt a nagyszerű oldalt.

 

 

Zárnyitás szakszerű eszközökkel

 

Vannak olyan szituácíók, amikor fontos, hogy ne veszítsük el a fejünket. Katasztrófahelyzetek, Személyi sérülések során szokták általában ezt említeni. Nos, a mi esetünk egy kisebb balesetnek is felért az én olvasatomban.
Az történt, hogy dolgozni indultam amikor is rájöttem, hogy az egész éjszakán át íródott bemutatóm a dolgozószobámban maradt a pendrive -on, amit nem tettem bele a táskámba. Visszafordultam volna, amikor is csapódott az ajtó és persze a kulcs az előszobában volt. Kizártam magam úgy, hogy az egész estés munkám
sem volt nálam. Az értekezlet délelőttre volt tervezve, így nem sok időm volt, hogy bejussak a lakásba és beérjek az irodába. Hatalmas, nyugtató lélegzések közepette kiokoskodtam, hogy a szomszédtól kérek segítséget. Hála az égnek ő még nem indult el otthonról, így kikereste a zárnyitó mester telefonszámát. Kértem, hogy siessen, hiszen feltétlenül be kell időben érnem a munkahelyemre. Jött is és alig fél óra múlva már a záramon dolgozott.
A behatolás roncsolásmentes zárnyitással sikerült, így a kulcs és az adathordozó felmarkolása után azonnal útnak indulhattam.

ajtoambulancia.jpg

 

 A legrosszabb dolog, ami történhet egy ember életében, ha elromlik a zára. Semmi túlzás nélkül állítjuk ezt. Ugyanis mindig egy olyan időpontban történik ez, amikor nagyon sietünk. Természetesen egy zár elromlásának nincs olyan időpontja, amikor jól jönne. Amikor úgy romlik el egy zár, hogy az ajtó nyitva marad, a gond nem olyan nagy. De abban az esetben, amikor már zárnyitásra van szükség, a helyzet sosem fényes. Ilyenkor nem tudni ugyanis előre, hogy az ajtó megsérül el. Néha adódnak olyan helyzetek, hogy elkerülhetetlen egy ajtó meghibásodása. Cégünk szakemberei mindig igyekeznek, hogy ez elkerülhető legyen.

Ne bízza kontárokra a zárnyitás feladatokat, minden esetben szakemberhez forduljon!

 

 

Zárcsere garanciával

 

Zárcsere problémákra keresi a megfelelő szakembert aki a munkájára igényes? Akkor hívja zárcsere mestereinket akik gyorsan, szakszerűen, piacképes árakon dolgoznak Budapesten és Pest megye területén. Szakembereink elvégzik a szükséges lépéseket azért, hogy ön biztonságban tudja élni a mindennapjait, ha kell zárbetétet cserélnek, ha szükséges zárszerkezet cserélnek, de ha igény van rá akár az új  zárat is beépítik önnek lakásajtajába.

Nagyon sokan mekk mesternek képzelik magukat és házilag igyekeznek megoldani az esetleges zárproblémákat, és mit sem törődnek azzal a dologgal, hogy az vajon lesz-e annyira jó mint ha egy zárszerelő végezte volna el, és amikor már megtörténik a baj, és betörtek lakásukba csak akkor döbbenek csak rá, hogy mit is csináltak valójában.

Manapság amikor az emberek annyira elvannak keseredve azon igyekeznek spórolni amin csak tudnak, ha a zárcserén akkor azon, de gondoljanak csak bele az takarékosság ha a rosszul végzett zárcsere miatt betörnek lakásába? Ha rosszul választanak zárbetétet és olyat tesznek be a lakásajtóba amit akár egy csavarhúzóval is ki lehet nyitni?  Látja, ha higgadtan és logikusan végig gondolja a dolgokat a zárcsere házilag nem is takarékos megoldás, sőt! 

Hívja mestereinket ha probléma adódna a zárral és ők 1 órán belül önnél vannak és elvégzik a szükséges munkálatokat amikre 1 év garanciát is biztosítanak. Ne a védelmén takarékoskodjon!

 

webes 2014.06.22. 22:46

Zárszerelés Budapesten

Zárszerelés mester

 

Akad a zár? Beletört a kulcs a zárba? Elveszett a kulcs? Keresse zárszereléssel foglalkozó mestereinket akik elvégzik a szükséges lépések ahhoz, hogy a probléma mindnél hamarabb meglegyen oldva. Ha kell zárat nyitnak, ha szükséges zárat cserélnek, ha szükséges betörésmentessé teszik önnek nyílászáróit.

Egy zárszerelés nem annyit jelent, hogy simán felszerelünk egy zárbetétet. Ennél sokkal bonyolultabb feladat mely nem csak a zárszerelésre, de az összes zárlakatos témát magába foglalja. Mit csináljon ha attól tart, hogy önhöz is betörnek? Keresse zárszerelőinket akik tudják a megfelelő választ a kérdéseire és nem csak, hogy tudják, de kérésére meg is oldják azt. Mivel a zárszerelőnk a hevederzár felszerelését is gyorsan, szakszerűen, precízen felszerelik. Ne habozzon ha záras problémái adódnának nyomban keresse őket, hogy a gondokat mindnél hamarabb megtudják oldani. 

Budapesten és Pest megye területén 30 perc - 1 órán belül a helyszínen vannak és azonnal megoldják a zárszereléses problémákat díjtalan kiszállással, 12 hónap garanciával!